Kontti Habitaressa

Habitare on myös antiikkia, vintagea & kierrätyssisustusta

Kontti on osallistunut jo Habitareen useampana vuonna. Päivitämme alle muistoja matkan varrelta! (Jutun kuvat: Kontin henkilökunta, jollei toisin mainita.)

Vuosina 2020 & 2021 Habitare Helsingin Messukeskuksessa on peruttu. Messut järjestetään seuraavan kerran 2022, ja näillä näkymin myös Kontti on jälleen mukana.

Kontti Habitaressa 2019.

Secondhand on sisustajan unelma

Habitaressa vieraileva sisustaja etsii usein tyylikkäitä, omaperäisiä, laadukkaita ja aikaa kestäviä huonekaluja ja sisustusesineitä. Kierrätettynä näitä on helppo löytää. Secondhand-tuotteet ovat kiinnostavia jo siksikin, että niillä on historia.

Kontti oli Habitaressa mukana ensimmäisen kerran vuonna 2014, silloin Antiikki-tapahtumassa, joka järjestettiin sisustusmessujen yhteydessä. Kontin suositulle Habitare-osastolle päätyy lähinnä pääkaupunkiseudun Kontteihin lahjoitettuja esineitä, mutta tuodaan niitä mahdollisuuksien mukaan myös muista Konteista, toki ympäristöä kunnioittaen ja turhia kuljetuksia välttäen. Varsinkin pääkaupunkiseudulla sinunkin lahjoittamasi design-esine voi siis löytää uuteen kotiin juuri Habitaren kautta! 

Kontin osastolla kannattaa vierailla messujen aikana useamminkin, sillä lahjoituksina saadut tuotteet ovat luonnollisesti yksittäiskappaleita ja osastoa täydennetään jatkuvasti sitä mukaa, kun tavarat & vaatteet löytävät uusille omistajilleen.

Teemana Reimagine – mielikuvituksen aika

Näillä sanoilla kuvailtiin vupdella eteenpäin siirtyneen Habitaren teemaa messujen sivuilla kesällä 2021. Tiivistettynä kyse on siitä, että me kaikki olemme oikeastaan hieman uuden edessä: tapamme tehdä töitä tai viettää vapaa-aikaa on juuri nyt valtavassa muutoksessa. Samoin kulutuskäyttäytymisemme, sillä samaan aikaan meidän on entistä enemmän otettava ostopäätöksissämme huomioon ilmasto ja ympäristö. 

Kuten me kaikki kierrätysfanit jo tiedämme: "second-hand is the new new". Tervetuloa osastolle 3h39!

Vanhalla puupinnalla koriste-esineitä, kuten kristallimaljakko ja Aalto-tarjotin.Vanhalla puupinnalla koriste-esineitä, kuten kristallimaljakko ja Aalto-tarjotin.
Piensisustusta Kontin Habitare-osastolla 2019
Messuosastolla munanmuotoinen lamppu ja kenkiä.Messuosastolla munanmuotoinen lamppu ja kenkiä.
Kontin Habitare-osastoa 2019
Kontin Instagram-tilin postauksia messujen valikoimasta 2019
Messuosastolla vanha nojatuoli, lamppu, kenkälaatikko ja taustalla kenkiä ja lasiesineitä hyllyillä.Messuosastolla vanha nojatuoli, lamppu, kenkälaatikko ja taustalla kenkiä ja lasiesineitä hyllyillä.
Kontin Habitare-osasto 2019: kaikkea isovanhempien nojatuoleista trendikenkiin
Messuosastolla vanha nojatuoli, lamppu, kenkälaatikko ja taustalla kenkiä ja lasiesineitä hyllyillä.Messuosastolla vanha nojatuoli, lamppu, kenkälaatikko ja taustalla kenkiä ja lasiesineitä hyllyillä.
Kontin Habitare-osasto 2014: monipuolista, värikästä secondhand-sisustusta
Messuosastolla olohuoneen vaalea sisustus, taustalla sinisiä sisustustuotteita.Messuosastolla olohuoneen vaalea sisustus, taustalla sinisiä sisustustuotteita.
Kontin Habitare-osasto 2014: harmoniaa olohuoneeseen
Tuotteet
Toggle Nav