Koko joulu Kontista

Koko joulu Kontista – kierrätettynä, totta kai!

Löydät kaikki lahjat (myös lahjakortit) ja kierrätetyt joulukoristeet Konteista helposti, sillä ennen joulua myymälöiden teematilat täyttyvät glitterillä ja kimalluksella, punaisilla sukilla ja olkikoristeilla, tontuilla ja puurokattiloilla, kynttilänjaloilla ja kuusenvaloilla. Monessa Kontissa voit löytää myös parin parittomalle kuusenkoristeellesi, kun yksittäisiä tuotteita myydään pikkuhinnoin. Ja myös niitä "rumia joulupaitoja" & hauskoja joulukravatteja on Konteissa usein tarjolla, mutta niitä etsivän kannattaa olla nopea!

Myös verkkokaupasta löydät runsaasti kaikkea jouluun sopivaa (vaikkapa kirjoittamalla hakutoimintoon "joulu"). Muista pukinkonttiin esim. korut ja kellot, kirjat ja koriste-esineet ja upeimpiin kattauksiin tarjoiluastiat.  

Alla näet joulutunnelmia ja valikoimaa Konteista viime vuosilta. Kuten huomaat, tarjolla on aina jokaiselle jotakin – riippumatta siitä, millaista joulunaikaa vietät. Etsitpä sitten perinteisiä puuleluja, täydennystä tonttukokoelmaasi, uniikkeja lahjoja secondhand-fanille, edullista koko perheelle, erityistä keräilijälle tai herkkiä lasikoristeita vintagen ystävälle... tervetuloa löydöille lähimpään Kontti-myymäläsi!

Sanomme, että Kontin lahjoilla on kaksi saajaa: kun ostat lahjan Kontista, tuet samalla Punaisen Ristin auttamistyötä Suomessa ja maailmalla. Lisäksi tietysti luonto ja ympäristö kiittävät, kun yhä useammat ostavat kierrätettynä lahjoja ja koristeita juhliin. Kiitos, että suosit secondhandia myös juhlakausina!

Lahjaksi secondhand-lahjakortti

Kyllä, Kontti-myymälöihin on saatavilla lahjakortteja! Uudistuneet lahjakortit käyvät alkaen kaikissa Kontti-myymälöissä ympäri Suomen (ei verkkokauppa) ja ovat saatavailla myös sähköisenä. Voit siis helposti ostaa Kontin lahjakortin myös toisella paikkakunnalla asuvalle juhlasankarille, mikä onkin varmasti mieluisa lahja jokaiselle kierrätystä & omaa kulutustaan pohtivalle.

Kontin joulutapahtumat

  1. Konttien jo perinteeksi muodostunut joulun avaus on aina marraskuun alkupuolella.
  2. Joulukuun alkupuolella juodaan vielä joulukahvit kiitoksena kuluneesta vuodesta.
  3. Molempien tapahtumien tarkat aikataulut ilmoitamme lähempänä ajankohtaa. Nopeiten saat tiedon Kontin uutiskirjeestä & some-kanavista.

Muista myös pikkujoulu!

Toki joulua ilmestyy myymälöihin jo pikkuhiljaa ennen ennen tuota "virallista" joulun avaustamme. Ja varsinkin pikkujoulua varten asuja, kenkiä ja koruja, glitteriä, kimallusta tai ihan vaan pikkumustaa etsivän kannattaa suunnistaa Konttiin jo hyvissä ajoin. Ekologisen kuluttamisen suosio kasvaa koko ajan, ja meillä löydöt ovat yksittäiskappaleita. Suosittua onkin tuoda samalla oma vanha pikkujouluvaate lahjoituksena, niin se pääsee jonkun muun mukana taas uusiin juhliin! Seuraa somessa häshtägiä #LookByKontti, niin saat inspiraatiota pukeutumiseen, ja jaa myös oma tyylisi!

Lue lisää lahjoittamisesta – ja tuo samalla myös muuta joulunviettoon tai lahjaksi kelpaavaa! Sinulle turha viime vuoden joululahja on jollekulle toiselle tarpeellinen ja odotettu. Kiitos lahjoituksestasi!

Muista myös

Suomen Punaisen Ristin verkkokaupasta tilaat lisäksi mm. kotimaiset joulukortit ja vaikkapa lahjaksi turvallisuustuotteita.

Joulun ajan aukioloajat

Rintamerkki, jossa teksti: Kontin lahjoilla on kaksi saajaa. Taustalla punainen Kontti-logo ja myymälääRintamerkki, jossa teksti: Kontin lahjoilla on kaksi saajaa. Taustalla punainen Kontti-logo ja myymälää
Lahden, Lappeenrannan ja Oulun Kontin pikkujoulutunnelmaa 2022.
Helsingin Itäkeskuksen Kontista secondhandia pikkujouluihin!
Kultaa ja kimallusta, paljettia ja punaista, hopeaa ja hillittyä harmaata. Porin Kontin pikkujouluvalikoimaa 2022.
Kontin verkkokaupan jouluvalikoimaa 2021.
Sininen, isohelmainen tanssiaispuku mallinuken yllä, kimaltavia joulukoristeita ja jouluista sisustusta näyteikkunassa.Sininen, isohelmainen tanssiaispuku mallinuken yllä, kimaltavia joulukoristeita ja jouluista sisustusta näyteikkunassa.
Joulun glamouria Kuopion Kontin näyteikkunassa kauppapaikka Hermanissa 2020.
Lappeenrannan Kontin joulusisustusta 2020
Tonttuja, jouluisia kuppeja ja muita joulukoristeita sekä kuvankaappaus verkkokaupan Joulu-kategoriasivultaTonttuja, jouluisia kuppeja ja muita joulukoristeita sekä kuvankaappaus verkkokaupan Joulu-kategoriasivulta
Jouluteemaa Kontin uudessa verkkokaupassa 2021.
Punaiset kiiltokengät, punainen pitsimekko sekä punainen neulepaita, jossa valkoisia poroja ja teksti "Is it too late to be good?"Punaiset kiiltokengät, punainen pitsimekko sekä punainen neulepaita, jossa valkoisia poroja ja teksti "Is it too late to be good?"
Pikkujouluvaatteita Rovaniemen Kontissa lokakuussa 2021. Joulun ja varsinkin pikkujoulujen vaatteita, astioita ja muutenkin tunnelmaa laitetaan myymälöissä pikku hiljaa esille jo hyvissä ajoin ennen joulua.
Kuvakollaasissa punainen puuhevonen, kultaisia kuusenkoristeita, joulukuvioituja kravattejaKuvakollaasissa punainen puuhevonen, kultaisia kuusenkoristeita, joulukuvioituja kravatteja
Koristeita ja joulukravatteja Oulun Kontissa 2020
Punavalkoinen ja vihreäsävyinen joulukattausPunavalkoinen ja vihreäsävyinen joulukattaus
Joulupöydän kattausesimerkkejä Tampereen Kontista 2020
Tampereen Kontin tomerat tontut 2020
Punaisia joulusukkia roikkumassa vaaterekissä. Taustalla Kontti-myymälää, jouluvalikoimaa ja farkusta tehty iltapuku.Punaisia joulusukkia roikkumassa vaaterekissä. Taustalla Kontti-myymälää, jouluvalikoimaa ja farkusta tehty iltapuku.
Joulutunnelmaa Vantaan Kontissa 2018. Taustalla näkyy myös Linnan juhliin suunniteltu Neito-asu.
Piirretty joulupukki ja lahjapaketteja sekä teksti: "Pukinkonttiin lahjakortti Konttiin?"Piirretty joulupukki ja lahjapaketteja sekä teksti: "Pukinkonttiin lahjakortti Konttiin?"
Tuotteet
Toggle Nav