Huomasitko? Verkkokaupassa nyt myös Teemat-osio, ja sen alla koottuna kaikkea kivaa!

Kontti & vaikuttajat

Blogit & muut yhteistyöt

"Se oli sellainen tosi kiva blogi, jossa oli Kontista hankittuja..." Etkö muista, missä siihen ihanaan blogiin tai muuhun yhteistyöhön törmäsit? Kuvat jäivät mieleen ja haluaisit alkaa seuraamaan blogia, mutta et enää löydä sitä?

Pyrimme jatkossa keräämään tälle sivulle linkit kaikkiin blogeihin & somevaikuttajiin, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä. Toivottavasti löydät etsimäsi!

Tiesitkö?

Kaupalliset yhteistyöt on aina merkittävä niin, että lukijalle tai kuulijalle on selvää, että sisällöntuottaja (bloggaaja, tubettaja tai muu somevaikuttaja) on saanut työstä rahallisen korvauksen. 

Oma Koti Valkoinen

Helsinkiläinen sisustusbloggaaja tutustui Konttiin ja uuteen verkkokauppaan keväällä 2021:

Heinäkuussa 2021 samassa blogissa oltiin häissä & juhlatunnelmissa:

Kuvakaappaus Oma Koti Valkoinen -blogin sivusta, jossa näkyy Kontti-artikkeli osittain. Yläreunassa blogin logo ja sisustuskuvia.Kuvakaappaus Oma Koti Valkoinen -blogin sivusta, jossa näkyy Kontti-artikkeli osittain. Yläreunassa blogin logo ja sisustuskuvia.

Tavaravalmentaja

Joensuulainen ammattijärjestäjä kirjoitti keväällä 2021 Kontista lahjoittajan & suursiivousta tekevän näkökulmasta:

Kuvakaappaus Tavaravalmentaja-blogin sivusta, jossa näkyy Kontti-artikkeli osittain. Yläreunassa blogin logo ja kuva Joensuun Kontista.Kuvakaappaus Tavaravalmentaja-blogin sivusta, jossa näkyy Kontti-artikkeli osittain. Yläreunassa blogin logo ja kuva Joensuun Kontista.
Tuotteet
Toggle Nav