MyFetch & Kontti nyt pääkaupunkiseudulla

Kontti aloitti lisäpalveluna pääkaupunkiseudulla yhteistyön MyFetch-kuljetuspalvelun (Enexus Oy) kanssa syksyllä 2022. Uuden ulkopuolisen yhteistyökumppanin palvelusta voidaan luvata nouto jopa samalle päivälle. 

Lahjoituksen MyFetch-kuljetuksen Konttiin voit tilata tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Toistaiseksi emme vastaanota MyFetch-palvelun kautta huonekaluja, mutta erittäin mielellämme vaatteita, asusteita ja kenkiä sekä kaikkea kodin pientavaraa. Maksat vain 4,90 €:n kuljetusmaksun sekä tuotekohtaisen maksun, joka Kontin noudoissa on 2,90 €.

MyFetch on ”kodin logistiikan ytimessä”: se on kierrätyspalveluihin erikoistunut firma, jonka kautta tilaat helposti kierrätystä, pesua tai huoltoa vaativien tuotteiden noudon suoraan kotoasi. Lue täältä, miten palvelu toimii – tai klikkaa suoraan Kontin lahjoitusnoutoihin:

Muista myös

  • Kontin omat kuljetuspalvelut huonekalunoutoineen toimivat tietenkin kuten aiemminkin. Huonekaluille saat helposti tilattua maksuttoman noudon suoraan lähimmän myymäläsi asiakaspalvelusta.
  • Lue myös lisää lahjoittamisesta yleisesti.
Tuotteet
Toggle Nav