Yritysyhteistyö

Tietoa yrityksille tavaralahjoituksista

Onko yritykselläsi tavaraeriä, jotka haluaisitte lahjoittaa hyvään tarkoitukseen? Voit olla yhteydessä lähimpään Konttiisi tai tavaralahjoitukset@redcross.fi. Kiitos!

Kontin lahjalla on monta saajaa

”Kontin lahjalla on kaksi saajaa”, todetaan Kontin markkinoinnissa jouluisin. Mutta oikeastaan saajia on useampi: moni lahjoittajakin saa hyvän joulumielen.

Joulukuussa 2019 Kontti näkyi ja kuului valtakunnallisesti Sanoma Media Finlandin kanavissa. Yhteistyökampanjaan valittiin Radio Suomipop ja Helsingin Sanomien natiiviartikkelit, joissa molemmissa kerrottiin kuluttajille lahjoittamisesta.

Osana yhteistyötä Sanomatalolla Helsingin keskustassa järjestettiin kampanja, jossa Kontti toteutti Sanomatalon henkilökunnalle suunnatun pop-up-lahjoituspisteen. Lahjoituspiste oli avoinna vain talon henkilökunnalle ja mahdollisimman helpossa paikassa lounasravintolan yhteydessä.

Kontti on koonnut pop-up-lahjoituspisteitä varten kokonaisuuden, jossa punaisten Kontti-rullakoiden päälle saa siistit rullakkohuput. Näin lahjoituspiste pysyy siistinä vaikkapa yrityksen aulassa. Sanomatalossa käytettiin jouluaiheisia huppuja, ja onnistuneen kampanjan jälkeen tehtiin myös muihin vuodenaikoihin sopivat neutraalit rullakkohuput.

– Lähdimme erittäin mielellämme mukaan! Tällaisen kampanjan järjestäminen joulun alla tuntui hyvältä, toteavat lahjoituskampanjan toteuttamisessa Sanoma Median puolelta mukana olleet creative producer Hanna Eräkangas ja client manager Naana Nykänen.

– Toteutus oli yhteistyökumppanille helppo, sillä Kontin väki hoiti lahjoitustavaran hallinnan ja logistiikan. Meille jäi vain talon sisäinen viestintä – ja tietenkin omien kaappien läpi käyminen lahjoittamista varten, he jatkavat.

Myös Kontissa oltiin tyytyväisiä.

– Sanomatalosta kertyi noin seitsemän rullakollista lahjoituksia. On hienoa, että ihmiset haluavat näin olla mukana auttamisen ketjussa. Samalla he auttavat pidentämään tuotteiden elinkaarta, kertoo ketjuohjauksen päällikkö Tiina Sippula.

– Yritykset voivat olla rohkeasti yhteydessä meihin, mikäli haluavat kokeilla tällaista uudenlaista tapaa tehdä hyvää. Kiitos kaikille lahjoittajillemme!

Tuotteet
Toggle Nav