Vantaan Kontti

Ystävänpäivän kunniaksi

 • SPR Korson osasto esittelee ystävätoimintaa 14.2 klo. 13–16. Tarjolla glögiä ja jotain muutakin punaista ja makeaa!
 • Vantaalla Kontissa kirjat –50 % ke 14.2. - la 18.2.

Kontti-keräys lähelläsi

Vantaan Kontti on mukana SPR:n Länsi-Vantaan osaston tapahtumassa Myyrmannissa ke 8.5. klo 16.30–19.30. Voit lahjoittaa kaikkea ehjää ja puhdasta kodin tavaraa & vaatetta. 

HUOM! Aloitusaika muuttunut (joissain ennakkotiedoissa klo 17).

Tempaus on osa Punaisen Ristin viikon tapahtumaa, jonka järjestää SPR:n Länsi-Vantaan osasto. Tule tutustumaan! Luvassa mm. ensiapunäytöksiä ja paljon muuta!

Katso tapahtuman info OMA-palvelusta.

Kesainen piirroskuva: ihmishahmo rantavarjon alla lukemassa, uima-asu kuivumassa, perhosia lentelee yms.Kesainen piirroskuva: ihmishahmo rantavarjon alla lukemassa, uima-asu kuivumassa, perhosia lentelee yms.

Ale to 18.1.

Konteissa koko valikoima –50 % torstaina 18.1.

HUOM! Alepäivä ei koske Helsingin Malminkartanon outletia tai verkkokauppaa (eikä pk-seudulla tällä kertaa myöskään Espoon myymälää, joka on muuttopuuhissa).

Kesainen piirroskuva: ihmishahmo rantavarjon alla lukemassa, uima-asu kuivumassa, perhosia lentelee yms.Kesainen piirroskuva: ihmishahmo rantavarjon alla lukemassa, uima-asu kuivumassa, perhosia lentelee yms.

Kiitoskahvit to 14.12.

Tarjoamme to 14.12. kaikissa Konteissa perinteiset joulukahvit kiitoksena kuluneesta vuodesta.

Vantaalla kahvia & joulutorttua tarjolla klo 10–18.

Kesainen piirroskuva: ihmishahmo rantavarjon alla lukemassa, uima-asu kuivumassa, perhosia lentelee yms.Kesainen piirroskuva: ihmishahmo rantavarjon alla lukemassa, uima-asu kuivumassa, perhosia lentelee yms.

Avoinna

Ma–pe klo 9–20 | La klo 10–17 | Su klo 11–17 (katso ketjun poikkeusaukiolot).

Yhteystiedot

Tammiston kauppatie 8, 01510 Vantaa. Kts. kartta sivun alaosasta tai HSL:n Reittiopas.

 • Tiedustelut lahjoituksista ja kuljetuksista, asiakaspalvelu: p. 040 588 0359
 • Työllisty Vantaan Konttiin? Lue lisää työllisyyssivuilta.
 • Muut asiat: myymäläpäällikkö Miika Ikonen, p. 040 588 0915

Lahjoittaminen, noutopalvelu & kotiinkuljetus

Kiitos tuestasi!

 • Voimme ottaa vastaan vain puhtaita ja ehjiä lahjoituksia. Tuo Vantaalla lahjoituksesi myymälän lahjoituspisteeseen. Vantaalla ei ole keräyslaatikoita.
 • HUOM. Tilanpuutteen vuoksi emme Vantaalla toistaiseksi ota vastaan sänkyjä ja makuuhuoneen kalusteita, pianoja, isoja kirjahyllyjä, atk-pöytiä tai yleisesti muitakaan isokokoisia huonekaluja, auton turvaistuimia tai -kaukaloita. Näiden lahjoittamisesta voi kysyä etukäteen soittamalla asiakaspalveluun. Lue lisää tavaroiden lahjoittamisesta ja katso muut keräyslaatikot.
 • Meillä on ilmainen noutopalvelu huonekaluille Helsingin, Vantaan, Tuusulan, Keravan ja Järvenpään alueilta. Muille alueille suuntautuvista noudoista sovimme tapauskohtaisesti. Noudon yhteydessä voit lahjoittaa muutakin. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä. 
 • Asiakaspalvelustamme saat lisätietoa lahjoittamisesta, noudon varaamisesta ja maksullisesta kotiinkuljetuksesta.

MyFetch-palvelu pk-seudulla

Maksullisen, ulkopuolisen lisäpalvelumme kautta voit pääkaupunkiseudulla (Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa) lahjoittaa vaatteita, asusteita ja kenkiä sekä kodin pientavaraa. Palvelun kautta emme ota vastaan huonekaluja. Lue lisää MyFetch-palvelusta.

Töihin Vantaan Konttiin?

Töihin Vantaan Konttiin?

Henkilöstökoordinaattori Iisa von Weltzien, 040 705 1317, rekry.vantaankontti@punainenristi.fi

Rekrytoimme Kontteihin paikallisen tilanteen mukaan pitkään työtä etsineitä. Voit työskennellä mm. palkkatuetussa työsuhteessa tai työkokeilussa. Tilanne kuitenkin voi vaihdella Kontti-paikkakunnittain: tiedustele oman alueesi mahdollisuuksia myymäläsi yhteyshenkilöltä.

Lue lisää työllistymisestä Konttiin yleisesti.

Ketjuhallinnon ja työnjohdon työpaikat löydät Punaisen Ristin työpaikkasivulta, jossa näet samalla kertaa kaikki järjestön työpaikat.

Vantaan Kontti kartalla

Katso ajo-ohjeet Google Mapsista.

Vantaan Kontin laskutustiedot

Myymälöiden ja ketjun laskutustiedot löydät tältä sivulta. Huomioithan, että tarvitsemme aina laskuun kustannuspaikkanumeron sekä tilaajan nimen.

Vantaan Kontin historiaa

 • Vantaan Kontti aloitti Tikkurilassa 16.8.2012. Sen ensimmäinen vuosi ylitti odotukset, kun pääkaupunkiseudun ensimmäinen Kontti otettiin loistavasti vastaan.
 • Tammistoon muutettiin syyskuun alussa 2015 ja uuden tavaratalon eteen muodostui pitkä jono jo ennen ovien avaamista. Asiakkaat kehuivat uuden Kontin valoisuutta ja avaraa tilaa.
Mallinukkeja musta-puna-valkoisissa asuissa vaaleassa myymälätilassaMallinukkeja musta-puna-valkoisissa asuissa vaaleassa myymälätilassa
Secondhand-muotia Vantaan alkuperäisen Kontti-myymälän avajaisissa 2012.

Konttien poikkeusaukiolot

 • Seuraavat koko ketjua koskevat poikkeusaukiolot ovat joulukuussa 2023.
 • Kaikki, koko Kontti-ketjua koskevat poikkeusaukioloajat löydät kootusti yhteystiedot-sivulta
Tuotteet
Toggle Nav