Vantaan Kontti

Aukioloajat

Ma–pe klo 9–20 | La klo 10–17 | Su klo 11–17 (katso ketjun poikkeusaukiolot).

Tammiston kauppatie 8, 01510 Vantaa (kts. kartta sivun alaosasta)

Julkisilla liikenteessä? Kts. HSL:n Reittiopas.

 

Yhteystiedot

  • Asiakas- ja kuljetuspalvelu, tiedustelut lahjoituksista: p. 040 588 0359
  • Töihin Konttiin: työllistämiskoordinaattori Kaarina Welin, 040 170 4102, rekry.vantaankontti@punainenristi.fi
  • Kontti-päällikkö Miika Ikonen, p. 040 588 0915

Lahjoittaminen, noutopalvelu & kotiinkuljetus

  • Voimme ottaa vastaan vain puhtaita ja ehjiä lahjoituksia. Tuo Vantaalla lahjoituksesi myymälän lahjoituspisteeseen. Vantaalla ei ole keräyslaatikoita.
  • HUOM. Tilanpuutteen vuoksi emme Vantaalla toistaiseksi ota vastaan sänkyjä ja makuuhuoneen kalusteita, pianoja, isoja kirjahyllyjä, atk-pöytiä tai yleisesti muitakaan isokokoisia huonekaluja, auton turvaistuimia tai -kaukaloita. Näiden lahjoittamisesta voi kysyä etukäteen soittamalla asiakaspalveluun. Lue lisää tavaroiden lahjoittamisesta ja katso muut keräyslaatikot.
  • Noudamme huonekaluja ilmaiseksi Helsingin, Vantaan, Tuusulan, Keravan ja Järvenpään alueilta. Muille alueille suuntautuvista noudoista sovimme tapauskohtaisesti. Varaa nouto asiakaspalvelusta. Noudon yhteydessä voit lahjoittaa muutakin. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä. 
  • Voit tilata maksullisen kotiinkuljetuksen. Lisätietoja asiakaspalvelusta.

Kiitos tuestasi!

Töihin Vantaan Konttiin?

Työllistämiskoordinaattori Kaarina Welin, 040 170 4102, rekry.vantaankontti@punainenristi.fi

Rekrytoimme jatkuvasti pitkään työtä etsineitä. Tarjoamme osa-aikatyötä määräaikaisessa työsuhteessa. Voit hakea meille töihin, jos sinulla on mahdollisuus palkkatukeen. Kontissa voit työskennellä myös työkokeilussa. Lue lisää työllistymisestä Konttiin. 

Ketjuhallinnon ja työnjohdon työpaikat löydät Punaisen Ristin työpaikkasivulta, jossa näet samalla kertaa kaikki järjestön työpaikat.

Muistoja matkan varrelta

  • Vantaan Kontti aloitti Tikkurilassa 16.8.2012. Sen ensimmäinen vuosi ylitti odotukset, kun pääkaupunkiseudun ensimmäinen Kontti otettiin loistavasti vastaan.
  • Tammistoon muutettiin syyskuun alussa 2015 ja uuden tavaratalon eteen muodostui pitkä jono jo ennen ovien avaamista. Asiakkaat kehuivat uuden Kontin valoisuutta ja avaraa tilaa.
Mallinukkeja musta-puna-valkoisissa asuissa vaaleassa myymälätilassaMallinukkeja musta-puna-valkoisissa asuissa vaaleassa myymälätilassa
Secondhand-muotia Vantaan alkuperäisen Kontti-myymälän avajaisissa 2012.

Vantaan Kontti kartalla

Katso ajo-ohjeet Google Mapsista.

Vantaan Kontti somessa

Vantaan Kontin laskutustiedot

Myymälöiden ja ketjun laskutustiedot löydät tältä sivulta. Huomioithan, että tarvitsemme aina laskuun kustannuspaikkanumeron sekä tilaajan nimen.

Konttien poikkeusaukiolot

Seuraavat koko ketjua koskevat poikkeusaukiolot joulukuussa 2022. Yhteystiedot-sivulta löydät kootusti kaikki Kontti-ketjun poikkeusaukioloajat.

Tuotteet
Toggle Nav