Töihin Konttiin?

Tervetuloa töihin Konttiin

Rekrytoimme jatkuvasti pitkään työtä etsineitä. Tarjoamme osa-aikatyötä määräaikaisessa työsuhteessa. Voit hakea meille töihin, jos sinulla on mahdollisuus palkkatukeen. Kontissa voit työskennellä myös työkokeilussa. 

Kontti on mahdollisuuksien työpaikka

Suomen Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavaratalo työllistää pitkään työttömänä olleita. Kontissa saat työkokemusta usealta eri toimialalta (esim. kaupan alan tehtävistä), mahdollisuuden koulutukseen sekä tukea tulevaisuuden suunnitteluun.

Kontti rekrytoi ympäri vuoden. Meille voi hakea henkilö, jonka palkkaamiseen voidaan käyttää palkkatukea. Konteissa voi työskennellä myös työkokeilussa tai kuntouttavassa työtoiminnassa.

Mitä töitä Kontissa voi tehdä?

Kontissa voit työskennellä lahjoitustavaran parissa (mm. kuljetus- ja noutopalvelut, lajittelu, vaatehuolto, hinnoittelu, esillepano), myyntiosastojen hoitajana tai siistijänä, kassalla tai asiakaspalvelussa.

Kontti työnantajana 

  • Tarjoamme osa-aikatyötä määräaikaisessa työsuhteessa.
  • Saat vahvan perehdytyksen ja tuen tehtäviin.
  • Noudatamme työsuhteessa ja palkkauksessa sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.
  • Teemme työllistämisasioissa tiivistä yhteistyötä työhallinnon kanssa.

Mahdollisuus opiskeluun

Kontissa on mahdollista opiskella tutkintoja tai niiden osia (esimerkiksi myynnin ammattitutkinto, laitoshuoltaja tai merkonomi).

Kontti tukee työntekijöitään opinnoissa ja tarjoaa koulutusta tukevaa työkokemusta. Meillä on myös kaikille yhteisiä koulutuksia (mm. ensiapu-, asiakaspalvelu- ja turvallisuuskoulutukset).

Kontti-ketjun hallinnon & myymälöiden työnjohdon avoimet paikat

Vapaaehtoistyö Kontissa

Vapaaehtoiset ovat Punaisen Ristin perusta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Myös Kontissa voi työskennellä myös vapaaehtoisena, osana Punaisen Ristin avun ketjua.

Mahdollisuudet vapaaehtoistyöhön vaihtelevat kunkin Kontin tilanteen mukaan, eikä jokaisella paikkakunnalla aina ole välttämättä tarjolla vapaaehtoistyötä. Vapaaehtoiset työskentelevät samoissa työtehtävissä kuin muutkin konttityöntekijät. Kokemusta varasto-, kassa- tai myymälätyöstä ei välttämättä tarvita. Toivomme kuitenkin, että voit sitoutua tiettyihin sovittuihin aikoihin, sillä myymälän arjessa toimitaan etukäteen sovituissa työvuoroissa.

  • Jos olet kiinnostunut työskentelemään vapaaehtoisena Kontissa, ota yhteyttä lähimmän Konttisi työnjohtoon.
  • Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminnasta voit lukea lisää järjestön sivuilta täältä.

Tiesitkö?

Kontin työnjohdossa on monta erilaista työnkuvaa: jokaisessa Kontissa on useampi osastovastaava (aiemmin myymälänhoitaja), joka on erikoistunut joko vaatteisiin tai muihin kodintuotteisiin. Osastovastaavan työparina toimii Kontti-työn ohjaaja, joka myös opastaa ja ohjaa muuta henkilökuntaa. Jokaisessa Kontissa on myös henkilöstö- tai projektikoordinaattori. Kontti-päällikkö vastuussa kaikista myymälän toiminnoista ja henkilökunnasta.

Tuotteet
Toggle Nav