Tampereen Kontti

Avoinna: Ma–pe klo 9–19 | La klo 10–17 | Su klo 11–17 (katso ketjun poikkeusaukiolot)

Yhteystiedot

Harjuntausta 3 B, 33400 Tampere. Kts. kartta sivun alaosasta.

  • Asiakas- ja kuljetuspalvelu, tiedustelut lahjoituksista: p. 040 737 9155
  • Töihin Konttiin: projektipäällikkö Heidi Auvinen, p. 040 074 1202, heidi.auvinen@punainenristi.fi / rekry.tampereenkontti@redcross.fi
  • Muut asiat: Kontti-päällikkö Kristiina Ferriche, 040 514 5181

Lahjoittaminen, noutopalvelu & kotiinkuljetus

  • Voimme ottaa vastaan vain puhtaita ja ehjiä lahjoituksia. Tuo Tampereella lahjoituksesi myymälän lahjoituspisteeseen tai ulkona keräyslaatikkoon. Jos keräyslaatikko on täynnä, tuo lahjoitus myöhemmin. Ethän jätä lahjoituksia laatikon viereen, etteivät ne vahingoitu.
  • Lue lisää tavaroiden lahjoittamisesta ja katso muut keräyslaatikot.
  • Noudamme huonekaluja ilmaiseksi Tampereen kaupunkialueella n. 15 km:n etäisyydellä Kontista. Varaa nouto asiakaspalvelusta. Noudon yhteydessä voit lahjoittaa muutakin. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä. 
  • Voit tilata maksullisen kotiinkuljetuksen. Lisätietoja asiakaspalvelusta.

Kiitos tuestasi!

Töihin Tampereen Konttiin?

Töihin Tampereen Konttiin?

”Kontillinen uraeväitä” on Tampereen Kontin työllisyyspoliittinen hanke (2020-2022), jota rahoittaa Pirkanmaan TE-toimisto. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluiden kanssa.

Rekrytoimme pitkään työtä etsineitä – ja tarjoamme paitsi monipuolista kokemusta kaupan alan tehtävistä, myös lyhytkestoisia koulutuksia, mahdollisuuden osatutkintoihin sekä tukea urasuunnitteluun. Voit hakea meille töihin tai työkokeiluun, jos olet 24/28 kuukauden työttömyyden perusteella oikeutettu korkeimpaan palkkatukeen. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja osa-aikaisia (n. 25 h/vko). Työ on 2-vuorotyötä, sisältäen myös viikonlopputyötä.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Kontissa, voit varmistaa tukioikeutesi OMA-valmentajaltasi Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluissa tai TE-toimistosta.

Lue lisää työllistymisestä Konttiin infosivuiltamme.

Kontti-ketjun hallinnon ja myymälöiden työnjohdon avoimet työpaikat löydät Punaisen Ristin työpaikkasivulta, jossa näet samalla kertaa kaikki järjestön työpaikat.

Tampereen Kontin laskutustiedot

Myymälöiden ja ketjun laskutustiedot löydät tältä sivulta. Huomioithan, että tarvitsemme aina laskuun kustannuspaikkanumeron sekä tilaajan nimen.

Muistoja matkan varrelta

  • Tampereen Kontti avattiin 24.5.2007.
  • Vuonna 2017 muutettiin Lielahdessa Sellukadulta Harjuntausta 3:een isompiin tiloihin.
Darth Vader -pehmolelu myymälän vaaterekin päällä, taustalla huonekaluosastoa ja myymälän oviDarth Vader -pehmolelu myymälän vaaterekin päällä, taustalla huonekaluosastoa ja myymälän ovi
Muutto uusiin tiloihin 2017

Tampereen Kontti kartalla

Katso ajo-ohjeet Google Mapsista.

Tampereen Kontti somessa

Konttien poikkeusaukiolot

Seuraavat koko ketjua koskevat poikkeusaukiolot joulukuussa 2022. Yhteystiedot-sivulta löydät kootusti kaikki Kontti-ketjun poikkeusaukioloajat.

Tuotteet
Toggle Nav