Kontti Secondhand Tampere

Ystävänpäivän kunniaksi

 • Ke 14.2. Tampereella suosittu Kontti-Bingo klo 11, 14 ja 16.
 • Kaikki lelut & lastentarvikkeet –50 % 14.–16.2.

Ale to 18.1.

Konteissa koko valikoima –50 % torstaina 18.1.

Tampereella olemme avoinna poikkeuksellisesti klo 9–20.

HUOM! Alepäivä ei koske Helsingin Malminkartanon outletia tai verkkokauppaa (eikä pk-seudulla tällä kertaa myöskään Espoon myymälää, joka on muuttopuuhissa).

Kesainen piirroskuva: ihmishahmo rantavarjon alla lukemassa, uima-asu kuivumassa, perhosia lentelee yms.Kesainen piirroskuva: ihmishahmo rantavarjon alla lukemassa, uima-asu kuivumassa, perhosia lentelee yms.

Kiitoskahvit to 14.12.

Tarjoamme to 14.12. kaikissa Konteissa perinteiset joulukahvit kiitoksena kuluneesta vuodesta.

Tampereella tarjolla klo 10–17 kahvia & joulutorttu 400 ensimmäiselle.

Kesainen piirroskuva: ihmishahmo rantavarjon alla lukemassa, uima-asu kuivumassa, perhosia lentelee yms.Kesainen piirroskuva: ihmishahmo rantavarjon alla lukemassa, uima-asu kuivumassa, perhosia lentelee yms.

Avoinna

Ma–pe klo 9–19 | La klo 10–17 | Su klo 11–17 (katso ketjun poikkeusaukiolot)

Yhteystiedot

Harjuntausta 3 B, 33400 Tampere. Kts. kartta sivun alaosasta.

 • Tiedustelut lahjoituksista ja kuljetuksista, asiakaspalvelu: p. 040 737 9155
 • Työllisty Tampereen Konttiin? Lue lisää työllisyyssivuilta.
 • Muut asiat: myymäläpäällikkö Kristiina Ferriche, p. 040 514 5181

Lahjoittaminen, noutopalvelu & kotiinkuljetus

Kiitos tuestasi!

 • Voimme ottaa vastaan vain puhtaita ja ehjiä lahjoituksia. Tuo Tampereella lahjoituksesi myymälän lahjoituspisteeseen tai ulkona keräyslaatikkoon. Jos keräyslaatikko on täynnä, tuo lahjoitus myöhemmin. Ethän jätä lahjoituksia laatikon viereen, etteivät ne vahingoitu.
 • Lue lisää tavaroiden lahjoittamisesta ja katso muut keräyslaatikot.
 • Meillä on ilmainen noutopalvelu huonekaluille Tampereen kaupunkialueella n. 15 km:n etäisyydellä Kontista. Varaa nouto asiakaspalvelusta. Noudon yhteydessä voit lahjoittaa muutakin. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä. 
 • Asiakaspalvelustamme saat lisätietoa lahjoittamisesta, noudon varaamisesta ja maksullisesta kotiinkuljetuksesta.

Töihin Tampereen Konttiin?

Projektipäällikkö Heidi Auvinen, p. 040 074 1202, rekry.tampereenkontti@redcross.fi.

Rekrytoimme Kontteihin paikallisen tilanteen mukaan pitkään työtä etsineitä. Voit työskennellä mm. palkkatuetussa työsuhteessa tai työkokeilussa. Tilanne kuitenkin voi vaihdella Kontti-paikkakunnittain: tiedustele oman alueesi mahdollisuuksia myymäläsi yhteyshenkilöltä.

Lue lisää työllistymisestä Konttiin yleisesti.

Ketjuhallinnon ja työnjohdon työpaikat löydät Punaisen Ristin työpaikkasivulta, jossa näet samalla kertaa kaikki järjestön työpaikat.

Töihin Tampereen Konttiin?

Projektipäällikkö Heidi Auvinen, p. 040 074 1202, rekry.tampereenkontti@redcross.fi.

Rekrytoimme pitkään työtä etsineitä. Voit hakea meille töihin, jos olet 24/28 kuukauden työttömyyden perusteella oikeutettu korkeimpaan palkkatukeen. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja osa-aikaisia (n. 25 h/vko). Työ on 2-vuorotyötä, sisältäen myös viikonlopputyötä.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Kontissa, voit varmistaa tukioikeutesi OMA-valmentajaltasi Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluissa tai TE-toimistosta. Lisätietoa Pirkanmaan kuntakokeilusta löydät täältä.

”Kontillinen uraeväitä” on Tampereen Kontin työllisyyspoliittinen hanke (2020-2022), jota rahoittaa Pirkanmaan TE-toimisto. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluiden kanssa.

Rekrytoimme pitkään työtä etsineitä – ja tarjoamme paitsi monipuolista kokemusta kaupan alan tehtävistä, myös lyhytkestoisia koulutuksia, mahdollisuuden osatutkintoihin sekä tukea urasuunnitteluun. Voit hakea meille töihin tai työkokeiluun, jos olet 24/28 kuukauden työttömyyden perusteella oikeutettu korkeimpaan palkkatukeen. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja osa-aikaisia (n. 25 h/vko). Työ on 2-vuorotyötä, sisältäen myös viikonlopputyötä.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Kontissa, voit varmistaa tukioikeutesi OMA-valmentajaltasi Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluissa tai TE-toimistosta.

Lue lisää työllistymisestä Konttiin infosivuiltamme.

Kontti-ketjun hallinnon ja myymälöiden työnjohdon avoimet työpaikat löydät Punaisen Ristin työpaikkasivulta, jossa näet samalla kertaa kaikki järjestön työpaikat.

Tampereen Kontti kartalla

Katso ajo-ohjeet Google Mapsista.

Tampereen Kontin laskutustiedot

Myymälöiden ja ketjun laskutustiedot löydät tältä sivulta. Huomioithan, että tarvitsemme aina laskuun kustannuspaikkanumeron sekä tilaajan nimen.

Tampereen Kontin historiaa

 • Tampereen Kontti avattiin 24.5.2007.
 • Vuonna 2017 muutettiin Lielahdessa Sellukadulta Harjuntausta 3:een isompiin tiloihin.
Darth Vader -pehmolelu myymälän vaaterekin päällä, taustalla huonekaluosastoa ja myymälän oviDarth Vader -pehmolelu myymälän vaaterekin päällä, taustalla huonekaluosastoa ja myymälän ovi
Muutto uusiin tiloihin 2017

Konttien poikkeusaukiolot

 • Seuraavat koko ketjua koskevat poikkeusaukiolot ovat joulukuussa 2023.
 • Kaikki, koko Kontti-ketjua koskevat poikkeusaukioloajat löydät kootusti yhteystiedot-sivulta
Tuotteet
Toggle Nav