Lappeenrannan Kontti

Aukioloajat: Ma–pe klo 9–18 | La klo 9–16 (katso ketjun poikkeusaukiolot)

Yhteystiedot: Kauppakatu 61, 53100 Lappeenranta (kts. kartta sivun alaosasta). Huomioithan, että lahjoitusten vastaanotto ja keräyslaatikot ovat lastauslaiturilla talon toisella puolen (Mutkakatu).

  • Asiakas- ja kuljetuspalvelu, tiedustelut lahjoituksista: p. 040 737 9645
  • Töihin Konttiin: henkilöstökoordinaattori Minna Piutula-Huuhko, p. 040 482 9904
  • Kontti-päällikkö Merja Pyykkö-Sopanen, p. 040 358 0128 

Lahjoittaminen, noutopalvelu & kotiinkuljetus

  • Voimme ottaa vastaan vain puhtaita ja ehjiä lahjoituksia. Tuo lahjoituksesi myymälän lahjoituspisteeseen tai keräyslaatikkoon (Kontin lastauslaituri Mutkakadun puolella ja Myllykeskuksen S-Market). Jos keräyslaatikko on täynnä, tuo lahjoitus myöhemmin. Ethän jätä lahjoituksia laatikon viereen, etteivät ne vahingoitu.
  • Lue lisää tavaroiden lahjoittamisesta ja katso muut keräyslaatikot.
  • Noudamme huonekaluja ilmaiseksi Lappeenrannan kaupunkialueella n. 20 km:n etäisyydellä Kontista. Varaa nouto asiakaspalvelusta. Noudon yhteydessä voit lahjoittaa muutakin. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä. 
  • Voit tilata maksullisen kotiinkuljetuksen. Lisätietoja asiakaspalvelusta.

Kiitos tuestasi!

Töihin Lappeenrannan Konttiin?

Henkilöstökoordinaattori Minna Piutula-Huuhko, p. 040 482 9904

Rekrytoimme jatkuvasti pitkään työtä etsineitä. Tarjoamme osa-aikatyötä määräaikaisessa työsuhteessa. Voit hakea meille töihin, jos sinulla on mahdollisuus palkkatukeen. Kontissa voit työskennellä myös työkokeilussa. Lue lisää työllistymisestä Konttiin. 

Ketjuhallinnon ja työnjohdon työpaikat löydät Punaisen Ristin työpaikkasivulta, jossa näet samalla kertaa kaikki järjestön työpaikat.

Lappeenrannan Kontti kartalla

Katso ajo-ohjeet Google Mapsista.

Lappeenrannan Kontin laskutustiedot

Myymälöiden ja ketjun laskutustiedot löydät tältä sivulta. Huomioithan, että tarvitsemme aina laskuun kustannuspaikkanumeron sekä tilaajan nimen.

Muistoja matkan varrelta

pitkä myymäläkäytävä, molemmilla puolilla vaaterekkejä, perällä punaisia kirjahyllyjäpitkä myymäläkäytävä, molemmilla puolilla vaaterekkejä, perällä punaisia kirjahyllyjä
Lappeenrannan Kontti-myymälän naisten ja lasten osastoa

Konttien poikkeusaukiolot

Seuraavat koko ketjua koskevat poikkeusaukiolot joulukuussa 2022. Yhteystiedot-sivulta löydät kootusti kaikki Kontti-ketjun poikkeusaukioloajat.

Tuotteet
Toggle Nav