Lahden Kontti

Aukioloajat: Ma–pe klo 9–18 | La klo 9–16 (katso ketjun poikkeusaukiolot)

Yhteystiedot: Ajokatu 65, 15500 Lahti (kts. kartta sivun alaosasta). Myymälän sisäänkäynti on Uudenmaankadun puolella, ja edessä on runsaasti parkkitilaa.

  • Asiakas- ja kuljetuspalvelu, tiedustelut lahjoituksista: p. 040 737 9821
  • Töihin Konttiin: Henkilöstökoordinaattori Katja Mäkipää, p. 040 588 0059, rekry.lahdenkontti@redcross.fi
  • Kontti-päällikkö Heini Yrjölä, p. 040 550 0716

Lahjoittaminen, noutopalvelu & kotiinkuljetus

  • Voimme ottaa vastaan vain puhtaita ja ehjiä lahjoituksia. Tuo Lahdessa lahjoituksesi myymälän lahjoituspisteeseen tai ulkona keräyslaatikkoon. Jos keräyslaatikko on täynnä, tuo lahjoitus myöhemmin. Ethän jätä lahjoituksia laatikon viereen, etteivät ne vahingoitu.
  • Lue lisää tavaroiden lahjoittamisesta ja katso muut keräyslaatikot.
  • Noudamme huonekaluja ilmaiseksi Lahden kaupunkialueella n. 20 km:n etäisyydellä Kontista. Varaa nouto asiakaspalvelusta. Noudon yhteydessä voit lahjoittaa muutakin. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä. 
  • Voit tilata maksullisen kotiinkuljetuksen. Lisätietoja asiakaspalvelusta.

Kiitos tuestasi!

Töihin Lahden Konttiin?

Henkilöstökoordinaattori Katja Mäkipää, p. 040 588 0059, rekry.lahdenkontti@redcross.fi

Rekrytoimme jatkuvasti pitkään työtä etsineitä. Tarjoamme osa-aikatyötä määräaikaisessa työsuhteessa. Voit hakea meille töihin, jos sinulla on mahdollisuus palkkatukeen. Kontissa voit työskennellä myös työkokeilussa. Lue lisää työllistymisestä Konttiin. 

Ketjuhallinnon ja työnjohdon työpaikat löydät Punaisen Ristin työpaikkasivulta, jossa näet samalla kertaa kaikki järjestön työpaikat.

Lahden Kontti kartalla

Katso ajo-ohjeet Google Mapsista.

Muistoja matkan varrelta

  • Lahden Kontti perustettiin 18.8.2005. Lahdessa on ollut myös pienempi "Kontti-Putiikki". Se palveli viisi vuotta torin laidalla Vapaudenkadulla, mutta suljettiin syksyllä 2013. Edellisenä vuonna Launeelle avatun isomman myymälän asiakasmäärät olivat kasvaneet tasaisesti, ja kaikki toiminta päätettiin keskittää sinne.
  • Lahden Kontti oli mukana, kun Lahti oli Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021. Lue lisää.
  • Joulukuussa 2016 Lahden Konttiin kurkistettiin Vain Elämää Goes Punainen Risti -erikoislähetyksessä, jossa ohjelman tähdet musisoivat ja tutustuvat kukin päivän ajan yhteen Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminnan muotoon. Toni Wirtasen työpäivä Kontissa alkoi lahjoitustavaran lajitteluosastolta jatkuen kenkien ja laukkujen huoltopisteeseen. Vanhojen lautapelien ystävänä hän halusi sommitella myymälään peliaiheisen myyntipöydän. Päivän päätteeksi Wirtanen kokeili asiakaspalvelutehtäviä kassalla.

Lahden Kontin laskutustiedot

Myymälöiden ja ketjun laskutustiedot löydät tältä sivulta. Huomioithan, että tarvitsemme aina laskuun kustannuspaikkanumeron sekä tilaajan nimen.

Konttien poikkeusaukiolot

Seuraavat koko ketjua koskevat poikkeusaukiolot joulukuussa 2022. Yhteystiedot-sivulta löydät kootusti kaikki Kontti-ketjun poikkeusaukioloajat.

Tuotteet
Toggle Nav