Kuopion Kontti

Aukioloajat

Ma–pe klo 9–18 | La klo 9–16 (katso ketjun poikkeusaukiolot)

Leväsentie 2, 70700 Kuopio (kts. kartta sivun alaosasta)

Yhteystiedot

  • Asiakas- ja kuljetuspalvelu, tiedustelut lahjoituksista: p. 040 737 9851 
  • Kontti-päällikkö Auli Laaksonen, p. 040 809 7974
  • Töihin Konttiin: Henkilöstökoordinaattori Minna Miettinen, p. 040 642 1819, rekry.kuopionkontti@punainenristi.fi

Lahjoittaminen, noutopalvelu & kotiinkuljetus

  • Voimme ottaa vastaan vain puhtaita ja ehjiä lahjoituksia. Tuo Kuopiossa lahjoituksesi myymälän lahjoituspisteeseen tai parkkialueen keräyslaatikkoon. Jos keräyslaatikko on täynnä, tuo lahjoitus myöhemmin. Ethän jätä lahjoituksia laatikon viereen, etteivät ne vahingoitu.
  • Lue lisää tavaroiden lahjoittamisesta ja katso muut keräyslaatikot.
  • Noudamme huonekaluja ilmaiseksi Kuopion kaupunkialueella (Petonen-Sorsasalo, n. 15 km:n etäisyydellä Kontista). Varaa nouto asiakaspalvelusta. Noudon yhteydessä voit lahjoittaa muutakin. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä. 
  • Voit tilata maksullisen kotiinkuljetuksen. Lisätietoja asiakaspalvelusta.

Kiitos tuestasi!

Töihin Kuopion Konttiin?

Töihin Kuopion Konttiin?

Henkilöstökoordinaattori Minna Miettinen, p. 040 642 1819, rekry.kuopionkontti@punainenristi.fi

Rekrytoimme Kontteihin paikallisen tilanteen mukaan pitkään työtä etsineitä. Voit työskennellä mm. palkkatuetussa työsuhteessa tai työkokeilussa. Tilanne kuitenkin voi vaihdella Kontti-paikkakunnittain: tiedustele oman alueesi mahdollisuuksia myymäläsi yhteyshenkilöltä.

Lue lisää työllistymisestä Konttiin yleisesti.

Ketjuhallinnon ja työnjohdon työpaikat löydät Punaisen Ristin työpaikkasivulta, jossa näet samalla kertaa kaikki järjestön työpaikat.

Kuopion Kontti kartalla

Katso ajo-ohjeet Google Mapsista.

Kuopion Kontti somessa

Muistoja matkan varrelta

  • Kuopion Kontti on ensimmäisiä Kontti-myymälöitä. Se avattiin avattiin 13.6.2001.
  • Uusimmat tilat ovat kauppapaikka Hermanissa, johon muutettiin joulun alla 2019.

Vuonna 2012 Kuopion Kontissa oli esillä huonekaluentisöinnin aikuisopiskelijoiden tuunaamia kalusteita. Kalusteet olivat Kontin ja Ingmanin käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen yhteistyöprojektin tulos, ja ne myytiin tarjousten perusteella Nälkäpäivä-keräyksen aikana. Projektissa kiinnitettiin huomiota kalusteiden toimivuuden ja esteettisten arvojen lisäksi ekologisuuteen. Opiskelijat valitsivat projektiin haluamansa huonekalut Kuopion Kontista ja käyttivät luovuuttaan kalusteen muokkaamisessa. Myös verhoilumateriaalit valittiin innovatiivisesti Kontin valikoimista. Moni Kontin kierrätystekstiili sai uuden käyttötarkoituksen, kun esim. nojatuoli verhoiltiin raanulla ja tuolin istuinosa syntyi nahkatakeista.

Kuopion Kontin laskutustiedot

Myymälöiden ja ketjun laskutustiedot löydät tältä sivulta. Huomioithan, että tarvitsemme aina laskuun kustannuspaikkanumeron sekä tilaajan nimen.

Konttien poikkeusaukiolot

Konttien poikkeusaukiolot

Seuraavat koko ketjua koskevat poikkeusaukiolot pääsiäisenä 2023. Yhteystiedot-sivulta löydät kootusti kaikki Kontti-ketjun poikkeusaukioloajat.

Tuotteet
Toggle Nav