Verkkokaupan yhteystiedot

Verkkokaupalla hyvää!

Kontin verkkokauppa avattiin vuonna 2021 ketjun 20-vuotisen historian juhlavuonna. 

Verkkokaupan yhteystiedot

Myymälöiden ja ketjun laskutustiedot löydät tältä sivulta. Huomioithan, että tarvitsemme aina laskuun kustannuspaikkanumeron sekä tilaajan nimen.

Asiakkuus ja ostaminen

Lahjoittaminen, noutopalvelu & kotiinkuljetus

Verkkokauppaan ei toistaiseksi voi tuoda suoraan lahjoituksia. Samassa rakennuksessa toimiva outlet-myymälämme ottaa vastaan pientä kodintavaraa (ei kuitenkaan huonekaluja) ja vaatteita. Jos asut pääkaupunkiseudulla, voit lahjoittaa kätevästi tilaamalla kotinoudon Fetch my stuff -palvelun kautta.

Lue lisää:

Töihin Kontin verkkokauppaan?

Ole yhteydessä sähköpostitse: rekry.verkkokauppa@redcross.fi. Tässä Kontin toimipisteessä on useita paikkoja, joihin voit hakea töihin:

  • Verkkokauppa: verkkokaupan varastotoiminnot, myytävien tuotteiden tuotetietojen ja -hintojen etsintä sekä tuotteiden valokuvaus kännykkäkameralla, tuotteiden luonti verkkokauppaan (Magento), myytyjen tuotteiden postitus. Lisäksi lahjoituksiin liittyviä lajittelutehtäviä. Työaika: ma–pe klo 8–16 välisenä aikana.
  • Kansainvälinen vaateapu: vaateavun tuotantotehtävät kuten tarkastus ja lajittelu, paalaus ja varastointitehtävät. Työaika: ma–pe klo 8–16 välisenä aikana.
  • Outlet-myymälä, kassa- ja asiakaspalvelutehtävät, myymälän täyttäminen, tuotetietojen ja hintojen etsintä. Lisäksi tuotelahjoituksiin liittyviä lajittelutehtäviä. Työaika: ma–pe klo 8–18 ja la klo 10–16 välisenä aikana.
Palkkatuki

65/100% (järjestöille suunnattu korkein palkkatuki, 24 kuukautta työttömänä 28 kuukauden aikana). Tehtävät alkavat 2 kuukauden työkokeilulla, jonka jälkeen on mahdollista hakea palkkatukea (määräaikainen työsuhde). Työsuhde kestää pääasiallisesti 12 kk.

Uusimmat tuotteet verkkokaupassa

Tuotteet
Toggle Nav