Kontin käsityötori

Kaikkea käsin tekemiseen

Kaikista Konteista löydät käsityömateriaaleja 5 €:n kilohintaan! Kilomateriaaleina löydät mm. erikokoisia palakankaita, nappeja ja neppareita, vetoketjuja, ompelu-, kirjonta-, neule- ja virkkauslankoja, nauhoja ja nyörejä, matonkuteita ynnä muuta. 

Käsityötarvikkeet sijaitsevat tämän kilomyyntipisteen läheisyydestä. Sieltä löydät kaikkea käsintekemiseen tarvittavaa: virkkuukoukut ja sukkapuikot, mittanauhat, käsityösakset, vyötteelliset lankakerät ja muuta.

Huomioithan, että valikoima luonnollisesti vaihtelee myymälöiden saamien lahjoitusten mukaan. 

Muistathan kurkata myös kirjaosastolle! Konteissa on usein laaja valikoima erilaisia käsityöoppaita ja -lehtiä, tuunaus- ja ideakirjoja sekä eri käsityötekniikoiden oppaita.

Ruskean ja keltaisen sävyisiä, ruudullisia ja yksivärisiä kankaita levitettynä sohvalle myymälässä. Taustalla muita huonekaluja. Ruskean ja keltaisen sävyisiä, ruudullisia ja yksivärisiä kankaita levitettynä sohvalle myymälässä. Taustalla muita huonekaluja.
Palakankaita Kontista - syksyn sävyissä
Eriväristen vetoketjujen kasa ylhäältäpäin kuvattuna.Eriväristen vetoketjujen kasa ylhäältäpäin kuvattuna.
Vetoketjujen valikoima riippuu toki saamistamme lahjoituksista.
Pieniä lasten kangaspuita tulee Kontteihin useammin, mutta harvinaisempi lahjoitus on valmiiksi nyplätty pitsi ja nypylät.
Myyntilaatikoissa erilaisia kankaita ja tilkkuja. Taustalla vihreitä ja keltaisia muovialustoja. Infolappu "käsityömateriaalit 5 € / kg".Myyntilaatikoissa erilaisia kankaita ja tilkkuja. Taustalla vihreitä ja keltaisia muovialustoja. Infolappu "käsityömateriaalit 5 € / kg".
Monipuolisesti käsityö- ja askartelumateriaaleja Helsingin Itäkeskuksen Kontissa keväällä 2023.

Muista myös!

Kaikista Konteista löytyy paljon erilaisia idea- ja oppikirjoja käsitöihin, askarteluun ja kodin kunnostamiseen.

Kansikuvien kollaasi punaisilla hyllyillä olevista kirjoista Viipaloitu villatakki, Tee itse kaunista kotiin, Mekkotehdas, Eläköön paita ja Olipa kerran housunpuntti.Kansikuvien kollaasi punaisilla hyllyillä olevista kirjoista Viipaloitu villatakki, Tee itse kaunista kotiin, Mekkotehdas, Eläköön paita ja Olipa kerran housunpuntti.
Käsityö- ja vaatetuunauskirjoja Vantaan Kontissa syksyllä 2019: kaikki kuin uusia & lahjaksikin sopivia. Kannattaa käydä usein!
Tuotteet
Toggle Nav