Kaikki kevään juhliin Kontista

Kierrätysjuhlat & kierrätyslahjat

Lahjat juhlasankareille & tarvikkeet kaikkiin juhliin löytyvät usein helposti "secondhandinä", olipa sitten vappu tai äitienpäivä, ylioppilasjuhlat tai valmistujaiset. Alla kevään juhlien valikoimaa ja vinkkejä niin myymälöistä kuin verkkokaupastamme.

Myös niitä valkolakkeja löytyy Konteista usein. Entä muistitko lyyran äidille?

Kaikki lahjat kierrätettynä

Muistathan, että Konttiin on saatavilla myös lahjakortteja! Ne eivät ole enää myymäläkohtaisia vaan käyvät nykyään kaikissa "kivijalka-Konteissa" eli 12 myymälässä ympäri Suomen (ei verkkokauppa). Voit siis ostaa Konttin lahjakortin myös toisella paikkakunnalla asuvalle juhlasankarille, ja se onkin varmasti mieluisa lahja jokaiselle kierrätystä & omaa kulutustaan pohtivalle.

Verkkokaupasta löydät kierrätyslahjoihin ideoita ainakin osastoilta kirjat & tallenteet tai korut & asusteet. Entä mitä lahjaksi valmistuneelle? Aina kannattaa harkita vaikkapa jotain tarpeellista omaan kotiin muuttavalle, vaikkapa astioita ja keittiötavaraa.

Juhlapöydän kattaus

Tarjoiluihin ja kattaukseen on tarjolla runsaasti kierrätettyä tavaraa – pöytäliinoja, pöytäkoristeita ja jopa servettipaketteja (joltakulta muulta ylijääneitä eli avaamattomia, totta kai). Ohjeita ja vinkkejä löydät varmasti myös Kontin kirjaosastolta, sillä erilaisia juhlakirjoja on usein tarjolla.

Myös kuohuviinilasit voi hankkia käytettynä – jopa useiden kymmenien kappaleiden sarjoja löytyy Konteista usein. Erilaiset edulliset kakkuvadit ja -tarjottimet sekä ottimet, kulhot ja boolimaljat ovat myös kysyttyä tavaraa Konteissa. Kätevä vaihtoehto tarjoiluastioiden vuokraamiselle on ostaa ne harvemmin tarvittavat kierrätettynä ja vaikkapa lahjoittaa ne takaisin käytön jälkeen. Silloin kaikkea ei tarvitse säilyttää kaapeissa tilaa viemässä.

Tervetuloa löydöille!

Juhlaisaa piirroskuvitusta ja lähikuva äidinlyyrasta rasiassaanJuhlaisaa piirroskuvitusta ja lähikuva äidinlyyrasta rasiassaan
Äidinlyyra Kontin secondhand-verkkokaupassa keväällä 2021. Huomioithan, että koska tuotteet ovat yksittäiskappaleita, niitä ei välttämättä ole aina tarjolla.
Koreja, termospullo ja muita piknik-tarvikkeita myymälän esillepanossaKoreja, termospullo ja muita piknik-tarvikkeita myymälän esillepanossa
Vappupiknikille Oulun Kontista (kevät 2021)
Konttien juhlakirjavalikoimaa: jälkiruokia, leivonnaisia, juhlien koristeluita. Myös hääkirjoja löydät usein kierrätettynä!
Hanki samppanjalasit häihin ja valmistujaisiin edullisesti käytettynä. Teet lisää hyvää ja säästät kaappitilaa, kun lahjoitat ne Konttiin vielä jonkun muun iloksi!
Ylioppilaslakkeja rivissä hyllyn päälläYlioppilaslakkeja rivissä hyllyn päällä
Lakit kevään valmistuville löytyvät usein kierrätettynä. (Tämä valikoima on Vantaan Kontista keväältä 2019, joten juuri nämä lakit ovat jo saattaneet löytää uuteen kotiinsa.)
Tuotteet
Toggle Nav