EI MITÄÄN UUTTA

Ei ole mitään uutta, että julkkis tekee vaatemalliston. Mutta siinä on, että nyt sinäkin voit.

Etsimme omaleimaisia tyylitaitureita

Viime syksynä Kontti toteutti ensimmäisen Ei mitään uutta -kampanjan, jossa Joalin suunnitteli oman uniikin secondhand-kokoelmansa. Malliston, jota varten ei valmistettu yhtään uutta vaatetta.
Nyt haemme tulevaan kampanjaan kolmea uutta secondhand-tyylitaituria suunnittelemaan juuri oman tyylinsä mukaiset kokoelmansa Konttiin lahjoitetuista vaatteista. Koska maailma, trendien seuraaminen tai oma tyyli eivät kaipaa yhtään uutta vaatetta.

Voit olla fashionista, Y2K-vaatefriikki, vintageharrastaja, muodin opiskelija tai oman elämäsi supermalli. Iällä, sukupuoli-identiteetillä ja -ilmaisulla, vaatemaulla tai someseuraajien määrällä ei ole väliä. Emme hae ammattilaisia, vaan ihmisiä, joilla on oma yksilöllinen tyylinsä. 

Kolme valittua suunnittelijaa luovat omat, muutaman asukokonaisuuden sisältävän kokoelmansa Konttiin lahjoitetuista vaatteista. Kokoelmat esitellään keväällä 2024 Ei mitään uutta -kampanjassa, joka näkyy somessa, Kontin kanavissa sekä myymälänäytöissä kautta maan. Tarkoitus on vain esitellä tyylejä, mutta ne eivät tule myyntiin.

Osallistujille maksetaan palkkio

Kampanjaan valitulta edellytetään asukokonaisuuksien suunnittelutyötä ja esiintymistä kampanjavideossa ja -kuvissa. Siksi kampanjaan valituille maksetaan 500 € palkkio. Lisäksi he pääsevät tuomaan omaa tyyliään, näkemystään ja luovuuttaan esiin Kontin laajasti tavoittavissa kanavissa. Suunnittelijat saavat luonnollisesti upeat kuvat ja videot käytettäväksi omaan portfolioonsa sekä kokonaisuuksiensa sisältämät vaatteet.

Valituilta edellytetään vierailua Helsingissä mm. kuvauksiin osallistumiseksi. Kontti järjestää valituille tarvittavat matkat.

Hae mukaan

Voit hakea mukaan 27.11.-31.12.2023. välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@eimitaanuutta.fi. Kerro hakemuksessasi lyhyesti miksi haluaisit osallistua kampanjaan, kuvaile omaa tyyliäsi sanoin tai kuvin ja kerro lyhyesti, mitä secondhand sinulle merkitsee. Voit halutessasi lisätä hakemukseesi kuvia itsestäsi tai esimerkiksi linkin johonkin somekanavaasi.

Kokoelmien suunnittelijat valitaan ja hakijoille ilmoitetaan valinnasta 22.1.2024 mennessä. Valinnassa painotetaan omaleimaisuutta ja sitä, että kolme valittua ovat tarpeeksi erilaisia toisiinsa nähden.

Miksi kampanja tehdään?

Kontti on Suomen Punaisen Ristin secondhand-ketju, jonka toiminnan tarkoitus on tuottaa varoja Punaisen Ristin auttamistoimintaan kuten katastrofirahastoon ja paikalliseen auttamistoimintaan Suomessa. Samalla haluamme rohkaista eettiseen ja ekologiseen pukeutumiseen. Tämä kampanja auttaa osaltaan meitä saavuttamaan nämä tärkeät tavoitteet. 

Hakemusten ja henkilötietojen käsittely

Hakemuksia tai nissä saatuja aineistoja käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä käytetä markkinointiin. Hakemuksia ei säilytetä, vaan ne poistetaan välittömästi hakuajan jälkeen. Hakijoiden tietoja ei säilytetä.

EI MITÄÄN UUTTA

 

Ei ole mitään uutta, että julkkis suunnittelee vaatemalliston. Mutta siinä on, ettei sitä varten valmisteta yhtään uutta vaatetta.

Vuonna 2022 teimme yhteistyömalliston Joalin Loukamaan kanssa. Kontti x Joalin koostui 100 % vaatteista, jotka joku muu on valmistanut.

 

Koska maailma, trendien seuraaminen tai oma tyyli eivät kaipaa yhtään uutta vaatetta.

 

Voit tutustua kampanjaan vielä hetken, ennen kuin päivitämme sivulle uutta tietoa.

 

Seuraa myös somessa:

#LookByKontti.

 

Ei ole mitään uutta, että julkkis suunnittelee vaatemalliston. Mutta siinä on, ettei sitä varten valmisteta yhtään uutta vaatetta.

 

Kontti x Joalin koostuu 100 % vaatteista, jotka joku muu on valmistanut. Koska maailma, trendien seuraaminen tai oma tyyli eivät kaipaa yhtään uutta vaatetta.

 

Saatavilla vain niin kauan kuin vaatteita riittää.

 

 

 

Ei ole mitään uutta, että julkkis suunnittelee vaatemalliston. Mutta siinä on, ettei sitä varten valmisteta yhtään uutta vaatetta.

 

Teimme vuonna 2022 yhteistyömalliston Joalin Loukamaan kanssa. 

Kontti x Joalin koostui 100 % vaatteista, jotka joku muu on valmistanut. Koska maailma, trendien seuraaminen tai oma tyyli eivät kaipaa yhtään uutta vaatetta.

 

Tutustu kampanjaan!

 

MALLISTO

 

Kontti x Joalin -mallistoon kuuluu vain nämä uniikit yksittäistuotteet. 

 

Jos/kun Kontti x Joalin -malliston vaatteet on jo loppuunmyyty, tervetuloa tekemään muita löytöjä Kontti-myymälöihin ja verkkokauppaan.

 

 

MALLISTO

 

Kontti x Joalin -mallistoon kuului vain uniikkeja yksittäistuotteita. Tutustu kaikkiin pukeutumisen tuotteisiin.

 

 

Kontti x Joalin in the making

 

Tuotteet
Toggle Nav