Koko joulu Kontista

Koko joulu Kontista – kierrätettynä, totta kai!

Löydät kaikki lahjat (myös lahjakortit) ja kierrätetyt joulukoristeet Konteista helposti, sillä ennen joulua myymälöiden teematilat täyttyvät glitterillä ja kimalluksella, punaisilla sukilla ja olkikoristeilla, tontuilla ja puurokattiloilla, kynttilänjaloilla ja kuusenvaloilla. Monessa Kontissa voit löytää myös parin parittomalle kuusenkoristeellesi, kun yksittäisiä tuotteita myydään pikkuhinnoin. Ja myös niitä "rumia joulupaitoja" & hauskoja joulukravatteja on Konteissa usein tarjolla, mutta niitä etsivän kannattaa olla nopea!

Myös verkkokaupasta löydät runsaasti joulua: aina ajankohtaisessa Teemat-osiossa on koottuna yleisesti kaikkea juhliin sopivaa ja lahjaideoita. Muista pukinkonttiin myös korut, kirjat ja koriste-esineet ja upeimpiin kattauksiin tarjoiluastiat.  

Alla näet joulutunnelmia ja valikoimaa Konteista viime vuosilta. Kuten huomaat, tarjolla on aina jokaiselle jotakin – riippumatta siitä, millaista joulunaikaa vietät. Etsitpä sitten perinteisiä puuleluja, täydennystä tonttukokoelmaasi, uniikkeja lahjoja secondhand-fanille, edullista koko perheelle, erityistä keräilijälle tai herkkiä lasikoristeita vintagen ystävlle... tervetuloa löydöille lähimpään Kontti-myymäläsi!

Sanomme, että Kontin lahjoilla on kaksi saajaa: kun ostat lahjan Kontista, tuet samalla Punaisen Ristin auttamistyötä Suomessa ja maailmalla. Lisäksi tietysti luonto ja ympäristö kiittävät, kun yhä useammat ostavat kierrätettynä lahjoja ja koristeita juhliin. Kiitos, että suosit secondhandia myös juhlakausina!

Kontin joulutapahtumat

Konttien jo perinteeksi muodostunut joulun avaus on aina marraskuun puolivälin aikoihin. Joulukuun alkupuolella juodaan vielä kiitoskahvit. Molempien tapahtumien tarkat aikataulut ilmoitamme lähempänä ajankohtaa. Nopeiten saat tiedon Kontin uutiskirjeestä & some-kanavista.

(2021: huomioithan, että koronan aikana tapahtumia ei välttämättä voida järjestää.)

Joulun ajan aukioloajat

Koko ketjua koskevat poikkeusaukioloajat (aatot, pyhäpäivät yms.) koko vuodelle löydät aina infosivuiltamme. Konttien normaalit aukiolot löydät myymälöiden omilta yhteystietosivuilta.

Muista myös

Suomen Punaisen Ristin verkkokaupasta tilaat lisäksi mm. kotimaiset joulukortit ja vaikkapa lahjaksi turvallisuustuotteita.

Kontin lahjakorttejaKontin lahjakortteja
Rintamerkki, jossa teksti: Kontin lahjoilla on kaksi saajaa. Taustalla punainen Kontti-logo ja myymälääRintamerkki, jossa teksti: Kontin lahjoilla on kaksi saajaa. Taustalla punainen Kontti-logo ja myymälää

Kontin lahjakortti

Kontti-myymälöihin on saatavilla lahjakortteja, arvoltaan 10 €. Lahjakortit käyvät kaikissa myymälöissä (ei verkkokauppa). 

Punaisia joulusukkia roikkumassa vaaterekissä. Taustalla Kontti-myymälää, jouluvalikoimaa ja farkusta tehty iltapuku.Punaisia joulusukkia roikkumassa vaaterekissä. Taustalla Kontti-myymälää, jouluvalikoimaa ja farkusta tehty iltapuku.
Joulutunnelmaa Vantaan Kontissa 2018. Taustalla näkyy myös Linnan juhliin suunniteltu Neito-asu.
Sininen, isohelmainen tanssiaispuku mallinuken yllä, kimaltavia joulukoristeita ja jouluista sisustusta näyteikkunassa.Sininen, isohelmainen tanssiaispuku mallinuken yllä, kimaltavia joulukoristeita ja jouluista sisustusta näyteikkunassa.
Joulun glamouria Kuopion Kontin näyteikkunassa kauppapaikka Hermanissa 2020.
Lappeenrannan Kontin joulusisustusta 2020
Tonttuja, jouluisia kuppeja ja muita joulukoristeita sekä kuvankaappaus verkkokaupan Joulu-kategoriasivultaTonttuja, jouluisia kuppeja ja muita joulukoristeita sekä kuvankaappaus verkkokaupan Joulu-kategoriasivulta
Jouluteemaa Kontin uudessa verkkokaupassa 2021.
Punaiset kiiltokengät, punainen pitsimekko sekä punainen neulepaita, jossa valkoisia poroja ja teksti "Is it too late to be good?"Punaiset kiiltokengät, punainen pitsimekko sekä punainen neulepaita, jossa valkoisia poroja ja teksti "Is it too late to be good?"
Pikkujouluvaatteita Rovaniemen Kontissa lokakuussa 2021. Joulun ja varsinkin pikkujoulujen vaatteita, astioita ja muutenkin tunnelmaa laitetaan myymälöissä pikku hiljaa esille jo hyvissä ajoin ennen joulua.
Kuvakollaasissa punainen puuhevonen, kultaisia kuusenkoristeita, joulukuvioituja kravattejaKuvakollaasissa punainen puuhevonen, kultaisia kuusenkoristeita, joulukuvioituja kravatteja
Koristeita ja joulukravatteja Oulun Kontissa 2020
Punavalkoinen ja vihreäsävyinen joulukattausPunavalkoinen ja vihreäsävyinen joulukattaus
Joulupöydän kattausesimerkkejä Tampereen Kontista 2020
Tampereen Kontin tomerat tontut 2020
Piirretty joulupukki ja lahjapaketteja sekä teksti: "Pukinkonttiin lahjakortti Konttiin?"Piirretty joulupukki ja lahjapaketteja sekä teksti: "Pukinkonttiin lahjakortti Konttiin?"
Tuotteet
Toggle Nav