Huomasitko? Verkkokaupassa nyt myös Teemat-osio, jonka alla koottuna kaikkea kivaa!

Yksityisyys ja evästeet

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Suomen Punaisen Ristin verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä oma suoramarkkinointi. Katso tarkemmat tiedot Punaisen Ristin tietosuojaperiaatteista.

Asiakkaalla on oikeus tarkistaa, muuttaa ja poistaa itseään koskevia tietoja rekisteristä. Rekisterin asiakastietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Evästeet

Scrolla ner för att läsa på svenska

Tällä sivustolla käytetään ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa, että internet-sivujen ylläpitäjä tunnistaa usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottaa kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistaa yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Näiden tietojen avulla Punainen Risti kykenee jatkuvasti parantamaan sivujen sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Niitä käytetään siihen tarkoitukseen, että Punainen Risti voi tarjota käyttäjille kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita. Katso tarkempi lista keräämistämme evästeistä alta.

Mikäli Punaisen Ristin sivuilla vieraileva käyttäjä ei halua Punaisen Ristin saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, evästeiden käytön voi kieltää selaimen asetuksista. Evästeet voivat kuitenkin olla tarpeellisia joidenkin Punaisen Ristin ylläpitämien sivujen ja tarjoamien palveluiden asianmukaiselle toimimiselle, joten Punainen Risti ei takaa kaikkien palvelujen toimivuutta, jos evästetoiminto on poistettu käytöstä.

Evästelistaus

Alla olevassa taulukossa on listattu evästeet, joita verkkokauppa käyttää ja tiedot, joita evästeillä kerätään.

Evästeen nimi Evästeen kuvaus
FORM_KEY Tallentaa satunnaisesti luodun avaimen, jota käytetään väärennettyjen pyyntöjen estämiseen.
PHPSESSID Istuntosi ID serverillä.
GUEST-VIEW Mahdollistaa tilausten näkemisen ja muokkaamisen vieraskäyttäjänä.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Linkki ostoskori- ja katseluhistoriaasi, jos olet pyytänyt tätä tietoa.
STF Tietoa tuotteista, joista olet lähettänyt sähköpostia ystävillesi.
STORE Kaupan kieliversio, jonka olet valinnut.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Ilmaisee, onko asiakas antanut luvan evästeille.
MAGE-CACHE-SESSID Helpottaa sisällön tallentamista selaimen välimuistiin, jotta sivut latautuvat nopeammin.
MAGE-CACHE-STORAGE Helpottaa sisällön tallentamista selaimen välimuistiin, jotta sivut latautuvat nopeammin.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Helpottaa sisällön tallentamista selaimen välimuistiin, jotta sivut latautuvat nopeammin.
MAGE-CACHE-TIMEOUT Helpottaa sisällön tallentamista selaimen välimuistiin, jotta sivut latautuvat nopeammin.
SECTION-DATA-IDS Helpottaa sisällön tallentamista selaimen välimuistiin, jotta sivut latautuvat nopeammin.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Helpottaa sisällön tallentamista selaimen välimuistiin, jotta sivut latautuvat nopeammin.
X-MAGENTO-VARY Helpottaa sisällön tallentamista välimuistiin serverille, jotta sivut latautuvat nopeammin.
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Helpottaa sisällön kääntämistä eri kielille.
MAGE-TRANSLATION-STORAGE Helpottaa sisällön kääntämistä eri kielille.

Ändamålet med register

Ändamålet med behandlingen av personuppgifter är att upprätthålla Finlands Röda Kors kundregister samt arkivering och hantering av kundernas beställningar. Uppgifterna i registret används till egen direktmarknadsföring. Mer information: www.punainenristi.fi/tietosuoja.

Kunden har rätt att kontrollera, ändra i och avlägsna uppgifter om sig själv ur registret. Kunduppgifterna i registret överlåts inte till utomstående. Personuppgifterna hanteras inom ramen för och i enlighet med lagen om personuppgifter.

Kakor

På Röda Korsets webbplats används kakor (cookies). En kaka är en liten textfil som skickas till och sparas på användarens dator och som gör det möjligt för administratören av en webbplats att identifiera ofta återkommande besökare, underlätta inloggningen och framställa aggregerad information om besökarna. Med hjälp av dessa uppgifter kan Röda Korset kontinuerligt förbättra webbplatsens innehåll. Kakorna skadar inte användarnas datorer eller filer. De används för att Röda Korset ska kunna erbjuda användarna information och tjänster som överensstämmer med deras individuella behov. Se en mer detaljerad lista över kakorna vi samlar in nedan.

Om en person som besöker Röda Korsets webbplats inte vill att Röda Korset ska få tillgång till ovanstående information med hjälp av kakor, kan användningen av kakor blockeras i webbläsarens inställningar. Kakorna kan dock vara nödvändiga för att vissa webbplatser och tjänster som Röda Korset upprätthåller eller erbjuder ska fungera som de ska. Därmed garanterar Röda Korset inte att alla tjänster fungerar om funktionen för kakor har blockerats.

Lista av kakor

I tabellen nedan listas alla cookies som denna webbplats använder och den information som cookies samlar in.

Cookie namn Cookie beskrivning
FORM_KEY Lagrar en slumpmässigt genererad nyckel som används för att förhindra falska förfrågningar.
PHPSESSID Ditt session-ID på servern.
GUEST-VIEW Låter dig visa och redigera beställningar som gästanvändare.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Länk till din kundvagn och visningshistorik om du frågade efter denna information.
STF Information om de produkter du har mailat till dina vänner.
STORE Språkversionen av den butik du har valt.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Anger om kunden har tillåtit kakor.
MAGE-CACHE-SESSID Gör det lättare att cacha innehåll i webbläsarens cache för snabbare sidor.
MAGE-CACHE-STORAGE Gör det lättare att cacha innehåll i webbläsarens cache för snabbare sidor.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Gör det lättare att cacha innehåll i webbläsarens cache för snabbare sidor.
MAGE-CACHE-TIMEOUT Gör det lättare att cacha innehåll i webbläsarens cache för snabbare sidor.
SECTION-DATA-IDS Gör det lättare att cacha innehåll i webbläsarens cache för snabbare sidor.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Gör det lättare att cacha innehåll i webbläsarens cache för snabbare sidor.
X-MAGENTO-VARY Gör det lättare att cacha innehåll på servern för att ladda sidor snabbare.
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Gör det lättare att översätta innehåll till olika språk.
MAGE-TRANSLATION-STORAGE Gör det lättare att översätta innehåll till olika språk.
Tuotteet
Toggle Nav