Huomasitko? Verkkokaupassa nyt myös Teemat-osio, jonka alla koottuna kaikkea kivaa!

Kontin verkkokauppa

Nyt myös verkkokaupalla hyvää!

Kontin verkkokauppa avattiin ystävänpäivän tienoilla helmikuussa 2021, sopivasti ketjun 20-vuotisen historian juhlavuonna. Löydät verkkokaupastamme alkuun keittiö- ja sisustustuotteita sekä asusteita ja koruja, kirjoja & pelejä. Toivomme saavamme myös huonekalut valikoimiin mahdollisimman pian!

Voit selata tuotteita navigaation kohdasta Osta nyt: pää- ja alakategoriat avatuvat navigaation alle. Käytä mobiililaitteella yläreunan suurennuslasikuvaketta. Tai klikkaa suoraan kategorioihin:

Verkkokaupan yhteystiedot 

Myymälöiden ja ketjun laskutustiedot löydät tältä sivulta. Huomioithan, että tarvitsemme aina laskuun kustannuspaikkanumeron sekä tilaajan nimen.

Asiakkuus ja ostaminen

Lahjoittaminen, noutopalvelu & kotiinkuljetus

  • Verkkokauppaan ei toistaiseksi voi lahjoittaa suoraan vaan saamme lahjoituksemme muilta Konteilta. Lue lisää tavaroiden lahjoittamisesta ja katso keräyslaatikot.

Töihin Kontin verkkokauppaan?

Rekrytoimme jatkuvasti pitkään työtä etsineitä. Tarjoamme osa-aikatyötä määräaikaisessa työsuhteessa. Voit hakea meille töihin, jos sinulla on mahdollisuus palkkatukeen. Kontissa voit työskennellä myös työkokeilussa. Lue lisää työllistymisestä Konttiin. 

Ketjuhallinnon ja työnjohdon avoimet paikat ilmoitamme Suomen Punaisen Ristin rekrytointijärjestelmässä.


Uusimmat 

Tuotteet
Toggle Nav