Kontti: poikkeustiedote

Korona-viruksen vaikutukset Punaisen Ristin Kontti-ketjun toimintaan?

Kaikki Kontti-myymälät ovat avoinna normaalein aukioloajoin. Katso tarkemmat aukioloajat myymälöiden omilta sivuilta.

  • HUOM! Jotkut ulkopuoliset karttapalvelut saattavat kertoa virheellisiä aukioloaikoja, niin meillä kuin muillakin karttoihin merkityillä yrityksillä ja yhteisöillä. Tarkistathan aukioloajat ja yhteystiedot aina toimijan omasta kanavasta (www-sivut, Facebook, Instagram tms.)

Huomioithan, että kuljetuspalveluissamme saattaa edelleen olla koronan vuoksi rajoituksia.

  • Otamme lahjoituksia vastaan myymälöiden aukioloaikoina.
  • Konttien pihoille ei saa jättää tavaroita, ei edes silloin, jos keräyslaatikko on täynnä.
  • Jos olet lahjoittamassa huonekaluja, kysythän asiakaspalvelusta etukäteen – kaikkea ei aina voida ottaa vastaan mm. tilanpuutteen vuoksi.
  • Lue lisää siitä, mitä ja miten Konttiin voi lahjoittaa.

Olemme ottaneet käyttöön useita käytänteitä estääksemme koronaepidemian leviämisen.

  • Tulethan ostoksille vain terveenä! Pyydämme asiakkaitamme käyttämään maskia myymälässä, mutta ymmärrämme, että kaikille se ei terveyssyistä ole mahdollista. Saat maskin asiakaspalvelusta, jos sinulla ei ole omaa mukana. Myös käsidesiä on tarjolla.
  • Henkilökunnan altistumista vältetään mm. maskien käytöllä, työvuorojärjestelyillä, etäisyyksistä huolehtimisella ja kontaktien välttämisellä – sekä tietenkin hygienian korostamisella.
  • Mahdollisissa sairastumis- tai altistumistilanteissa teemme yhteistyötä viranomaisten kanssa ja tilanteen vaatimat toimenpiteet tehdään heidän ohjeensa mukaisesti. Emme koskaan ota esimerkiksi somessa kantaa työntekijöidemme terveydentilaan liittyviin kysymyksiin.

Kiitos – yhdessä tästä selvitään!


Alla Kontti-butiker är öppen. Se närmare öppettider på butikernas egna sidor (på finska).

Vänligen observera att det finns butiksspecifika begränsningar i transporttjänsterna på grund av coronasituationen.

  • OBS! En del externa karttjänster kan uppge felaktiga öppettider, såväl för oss som för andra företag och sammanslutningar som finns på kartorna. Vi ber dig under coronatiden alltid kontrollera öppettider och kontaktuppgifter via aktörens egen kanal (webbsidor, Facebook, Instagram m.m.).

All Kontti stores are open. See opening hours & contact info for stores (Finnish only)

Please note that transportation services are subject to store-specific restrictions due to the coronavirus pandemic.

  • NB! Some 3rd party map services may have wrong information about our opening hours, as well as all other companies tagged in those maps, too. Please always check opening hours and other information from our own channels (e.g. website, Facebook, Instagram).
Tuotteet
Toggle Nav