Kontin arvonnat & kilpailut

Kontti-ketjun ja myymälöiden arvonnat

 • Espoon uuden Kontin avajaiset 1/2024: Arvontaan voi osallistua 25.1.–28.1.2024 Espoon Merituulen myymälässä. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan kolme (3) kolmenkymmenen euron (30 €) lahjakorttia Kontti-myymälään. Tarkemmat ohjeet paikan päällä myymälässä.

Kontti-ketjun ja -myymälöiden arvontojen yleiset säännöt

Päivitetty 8/2022

1. Yleistä Kontin arvonnoista

 • Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.
 • Mikäli arvonta järjestetään Facebookissa tai muussa sosiaalisen median kanavassa, ei arvonta ei ole alustaa ylläpitävän tahon (esim. Facebookin) järjestämä tai sponsoroima. Osallistuja vapauttaa kyseisen yrityksen kaikista vastuista arvonnan osalta ja sitoutuu noudattamaan myös sen käyttöehtoja ja sääntöjä alla olevien kampanjasääntöjen lisäksi.

2. Arvonnan järjestäjä:

Suomen Punainen Risti Kontti, Puistokatu 21, 40200 Jyväskylä

3. Osallistuminen

 • Osallistumisaika määritellään kampanjakohtaisesti. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita vastauksia ei oteta huomioon.
 • Tarkemmat osallistumisohjeet julkaistaan kunkin arvonnan yhteydessä (esim. tapahtumissa järjestettävään arvontaan osallistutaan useimmiten täytettävällä lipukkeella, Facebook-arvontaan yleensä äänestämällä/kommentoimalla arvontajulkaisun kommenttikenttään).

4. Henkilötietojen käsittelyssä

järjestäjä menettelee tietosuojalainsäädännön mukaisesti, ja tietoja säilytetään voittajan tavoittamisen, palkinnon toimittamisen ja tilastoinnin kannalta olennainen aika. Tietoja käsitellään luottamuksellisina. Lue myös tietosuojaselosteet Suomen Punaisen Ristin verkkosivuilla.

5. Arvonta, palkinnot ja niistä ilmoittaminen

 • Arvonta suoritetaan kaikkien osallistuneiden kesken.
 • Arvonnan palkintona on useimmiten lahjakortteja Kontti-myymälöihin. Lahjakorttien arvo ja kpl-määrä ilmoitetaan erikseen arvonnan yhteydessä.
 • Kontin tiimi arpoo voittajan osallistumisajan päätyttyä, ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti (puhelimitse, sähköpostitse tai esim. Facebook-arvonnassa yksityisviestillä).

6. Rajoitteet ja vastuut

 • Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa (n. 7 päivää, ellei toisin mainita esim. pika-arvonnan järjestämisessä tai kun se on muuten olennaista), Järjestäjä voi arpoa tilalle uuden voittajan. Mikäli palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle (esim. tekniset ongelmat), Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.
 • Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.
 • Järjestäjä maksaa voitoista lakisääteiset arpajaisverot.
 • Järjestäjällä on oikeus tarvittaviin toimenpiteisiin (esim. osallistumisen mitätöiminen, some-kanavassa osallistujan poistaminen), mikäli huomataan epärehellisyyksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää arvonnan tai muuttaa sääntöjä ns. force majeure -tapauksissa.
 • Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä, virheellisistä osallistumisista tai osallistumiseen liittyvistä teknisistä ongelmista.
Tuotteet
Toggle Nav