Hallinto & myymälöiden työnjohto

Töihin Kontin hallintoon tai työnjohtoon?

Myymälän työnjohto

Kontti-ketjussa on 12 myymälää, outlet & verkkokauppa. Näissä kaikissa työskentelee myymälän päällikön lisäksi eri osastoista vastaavia ammattilaisia sekä henkilöstökoordinaattori. Myymälän arjen työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevat paikkakunnittain.

Kontti-ketjun hallinto

Kontin hallinnossa eri puolilla Suomea työskentelee mm. kaupan alan, talouden ja HR:n, logistiikan ja viestinnän ammattilaisia.

Mitä Kontti toivoo työntekijöiltään?

Arvostamme, että haluat tulla meille töihin ja olet valmis oppimaan uusia asioita. Tarjoamme työntekijöillemme kattavan perehdytyksen järjestön toimintaan.

Toivomme myös, että sopeudut monikulttuuriseen työyhteisöön, jossa autamme toinen toisiamme työpäivän aikana ja olemme ystävällisiä toisillemme. Kontin työntekijänä olet osa työyhteisöä, joka on monipuolinen ja kannustava. Jokainen saa olla omana itsenään ja hyvään työpäivään kuuluu hymy ja nauru.

Vapaaehtoistyö Kontissa

Vapaaehtoiset ovat Punaisen Ristin perusta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Myös Kontissa voi työskennellä vapaaehtoisena, osana Punaisen Ristin avun ketjua. Mahdollisuudet vapaaehtoistyöhön vaihtelevat kunkin Kontin tilanteen mukaan, eikä jokaisella paikkakunnalla aina ole välttämättä tarjolla vapaaehtoistyötä.


Vapaaehtoiset työskentelevät samoissa työtehtävissä kuin muutkin konttityöntekijät. Kokemusta varasto-, kassa- tai myymälätyöstä ei välttämättä tarvita. Toivomme kuitenkin, että sitoudut tiettyihin sovittuihin aikoihin, sillä myymälän arjessa toimitaan etukäteen sovituissa työvuoroissa. Jos olet kiinnostunut työskentelemään vapaaehtoisena Kontissa, ota yhteyttä lähimmän Konttisi työnjohtoon. Lue lisää Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminnasta.

SPR Kontin Vantaan myymäläSPR Kontin Vantaan myymälä

Usein kysytyt kysymykset ja niiden vastaukset

  • Keneltä saan lisätietoja, kun haluan kysyä, onko Kontti minulle sopiva työpaikka? Jos sinua kiinnostaa tulla töihin Konttiin, ota yhteyttä haluamasi Kontti-myymälän henkilöstökoordinaattoriin sähköpostitse tai soittamalla. Jokaisen myymälän vastaavan henkilöstökoordinaattorin yhteystiedot sekä myymälän rekry-sähköpostin löydät Myymälät-välilehden kautta valitsemalla haluamasi Kontti-myymälän. Voit myös kysyä Kontti-myymälän kassalta/asiakaspalvelupisteeltä olevalta työntekijältä keneltä voi kysyä avoimista työpaikoista.
  • Voinko lähettää avoimen hakemuksen? Kontti-myymälät vastaanottavat mielellään avoimia hakemuksia. Hakemukset voi lähettää haluttuun Kontti-myymälän rekry-sähköpostiin, jonka osoitteen löydät Myymälät-välilehden kautta valitsemalla haluamasi Kontti-myymälän.
  • Etsin harjoittelupaikkaa - mistä tiedän, sopiiko harjoittelu Kontissa opintoihin? Selvitä etukäteen sopiiko Kontilla suoritettava työharjoittelu opetussuunnitelmaasi. Sen jälkeen voit olla yhteydessä haluamasi Kontti-myymälän henkilöstökoordinaattoriin sähköpostitse tai soittamalla hänelle. Jokaisen myymälän vastaavan henkilöstökoordinaattorin yhteydenottotiedot sekä myymälän rekry-sähköpostin löydät Myymälät-välilehden kautta valitsemalla haluamasi Kontti-myymälän.
  • Vaatiiko työtehtävät fyysisiä ominaisuuksia? Kontin myymälöiden pinta-alat ovat suuria. Kävelemme ja seisomme työpäivien aikana kohtuullisen paljon. Verkkokaupassa tuotteiden perustamisessa verkkokauppaan tarvitsee ajoittain istua pitkiäkin aikoja. Kunnon ei tarvitse olla hyvä, mutta edellä mainitut asiat on hyvä tiedostaa. Positiivista tässä työssä on se, että fyysinen kunto saattaa myös ikään kuin vahingossa kasvaa!
  • Mitä kielitaitoja Kontti toivoo työntekijöiltään? Työkielemme on suomi ja työturvallisuuden vuoksi suomen kielen on hyvä olla sillä tasolla, että pystyt ymmärtämään työnjohdon antaman perehdytyksen ja työohjeet.

Millainen työpaikka Kontti on? Lue aiheesta lisää

Kontti työpaikkana ja työnantajana - Millainen työnantaja Kontti on? Kenelle Kontti sopii työpaikaksi ja millaisia työtehtäviä Konttilaisten arkeen lukeutuu? Lue lisää aiheesta Kontti työpaikkana ja työnatajana -sivulta.

Tietoa TE-toimistoille - Oletko TE-palveluiden virkailija? Lue tältä sivulta keneltä voit pyytää lisätietoja Kontista työpaikkana TE-palveluiden piiriin kuuluville.

Tuotteet
Toggle Nav