Espoon Kontti-myymälän muutto

Tiedote, julkaistu 23.11.2023

Punaisen Ristin Kontin Espoon myymälä muuttaa

Espoossa Nimismiehenpelto 6:ssa sijainneen Punaisen Ristin Kontti-myymälän vuokrasopimus päättyy 31.12.2023. Lahjoituksia voi edelleen tuoda Espoon myymälään 14.12. asti, mutta huonekalujen nouto päättyy jo 20.11. Espoolaisille lahjoittajille tuodaan tammikuun aikana keräyslaatikot lahjoituksia varten Isoon Omenaan (Matinkylä), Lippulaivaan (Espoonlahti), Merituuleen (Suomenoja) ja Galleriaan (Leppävaara). Tammi-helmikuussa avataan Kontti-myymälä kauppakeskus Merituuleen ja kesällä kauppakeskus Galleriaan. Sekä myymälän työnjohdolle että myymälän työntekijöille on pystytty tarjoamaan korvaavaa työtä pääkaupunkiseudun muista toimipisteistä, kunnes uusi myymälä avataan.

Espoolaiset ovat tuoneet runsaasti lahjoituksia Nimismiehenpelto 6:ssa sijainneeseen myymälään, joten haluamme tarjota espoolaisille mahdollisuuden tuoda lahjoituksia Punaiselle Ristille myös myymälän sulkeutuessa. Viimeisin tieto Espoon muuton vaikutuksista löytyy aina verkkosivuiltamme: Kontti second-hand, Espoo | SPR Kontti

  • Lahjoituksia voi tuoda Espoon myymälään (Nimismiehenpelto 6) 14.12. asti.
  • Keräyslaatikot tuodaan myös kauppakeskuksiin Espoossa: Isosta Omenasta, Lippulaivasta, Merituulesta ja Galleriasta löytää Kontin lahjoituslaatikot tammikuun aikana.

Uuden myymälän perustaminen vie hiukan aikaa, kunnes tilat saadaan kunnostettua toimintaa varten. 

Uutisia Espoon myymälän rakentamisesta voi lukea Kontti second-hand, Espoo | SPR Kontti tai Espoon myymälän Facebook-sivuilta. Tavoitteenamme on avata herkullinen ja mielenkiintoinen myymälä alkuvuonna. Muut Punaisen Ristin Kontti-myymälät pääkaupunkiseudulla sijaitsevat Vantaan Tammistossa (Tammiston kauppatie 8) ja Helsingissä Itäkeskuksessa (Visbynkuja 2).  Malminkartanossa Kontti-ketjulla on pieni Outlet-myymälä (Pakarintuvantie 9). Lisätietoa kaikista Kontti-myymälöistä: https://sprkontti.fi/secondhand-myymalat.

Kontti vastaanottaa lahjoituksia, palvelee asiakkaita ja myy secondhand-tuotteita – ja kerää näin varoja Punaisen Ristin auttamistoimintaan. Pitkäaikaistyöttömiä tukevan työn osalta Kontti pyrkii etsimään uusia ratkaisuja yhteistyössä kuntien ja kaupunkien kanssa, mikäli paikkakunnalla nähdään tarpeelliseksi tukea pitkäaikaistyöttömien osaamisen kehittämistä ja työelämävalmiuksien lisäämistä. Kontti pyrkii jatkossakin järjestämään työharjoittelupaikkoja ja työmahdollisuuksia myös opiskelijoille.

Koko Espoon henkilöstölle on järjestynyt työtä ketjun muista toimipisteistä pääkaupunkiseudulla. Muutoksen vuoksi ei lomautettu eikä irtisanottu vakituista eikä määräaikaista henkilöstöä.

Kontin verkkosivut: www.sprkontti.fi

Lisätietoja:

Ella Suojalehto, Kontti-ketjun johtaja, puh. 040 759 5163 (ella.suojalehto@redcross.fi)

Kontti-ketju on Suomen käytetyin secondhand-ketju ja osa Suomen Punaista Ristiä. Kontin toiminnan tarkoituksena on kerätä varoja Punaisen Ristin auttamistyöhön myymällä lahjoitettuna saatua tavaraa. Kontti-ketju on myös osa Suomen Punaisen Ristin kokonaisvalmiutta. Kontti-ketjuun kuuluu secondhand-verkkokauppa, logistiikkakeskus ja 12 second-hand-myymälää eri puolella Suomea. Konttien tuloksesta kaksi kolmasosaa käytetään auttamistoimintaan Suomessa ja yksi kolmasosa ohjautuu katastrofirahaston kautta niin kotimaan kuin ulkomaan apuun.

Tuotteet
Toggle Nav